Vikarservice til lager og logistik

Leder I efter erfaren og pålidelig bemanding til jeres lager eller varehus, så er Temply den rette løsning for jer.

Vi forstår vigtigheden af ​​at have pålidelige medarbejdere til at holde dit lager kørende. Derfor sikrer vi at alle vores vikarer opfylder dine specifikke behov og forventninger.

Hvorfor vælge temply som samarbejdspartner? 

  • Akut dag-til-dag bemanding
  • Vi leverer i hele landet
  • Kvalificeret arbejdskraft med erfaring

3 gode grunde til at bruge temply

Book med kort varsel

Kontakt os nu og vi hjælper dig med at finde ekstra hænder med det samme. Uden ekstra gebyrer. Du kan booke 24/7, så mangler du arbejdskraft til akutte jobs, er temply den helt rigtige løsning.

Kvalificerede kandidater

Du får adgang til mere end 30.000 dygtige arbejdstagere - både faglærte og ufaglærte. Med vores smarte algoritme finder vi altid den bedste kandidat til dit job.

Skab dit eget team

Tilføj de bedste vikarer til din favoritliste og få dem ud igen og igen. På den måde får du bemanding som kender jeres processer og arbejdsvaner.

1253

Aktive vikarer klar til at hjælpe

31.062

Alerede udførte vagter

1153

Kunder i hele Danmark

98

%

Dækningsprocent

Lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Vi har kvalificerede kandidater i hele danmark - også i jeres nærområde. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du akut behov for bemanding kan du kontakte os på telefon +45 70 25 87 41

Bliv ringet op

Success! Du bliver kontakt hurtigst muligt
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvad siger vores kunder?

Vi arbejder sammen med både store og små virksomhedder og hjælper med at finde kvalificerede medarbejdere til alt slags arbejde.

Vores opstart med Temply gik fantastisk hurtigt og gnidningsløst. Vi får en dag akut brug for hjælp på vores lager og beslutter os for at prøve Temply, som vi kun havde talt med et par gange inden, om et muligt samarbejde. 2 timer efter opkaldet står de første vikarer på lokationen.

Kvalificeret arbejdskraft som tog fat med det samme.Vi har brugt Temply med stor fornøjelse lige siden
Lasse Lundahl Due
CTO & Head of Logistics, Intersport

Temply’s platform virker effektivt og fremhæver relevante kvalifikationer på kandidaterne baseret på vores krav og præferencer.

Medarbejderne fra Temply møder med en særdeles positiv attitude og eksekverer de opgaver, som de får stillet. Derudover har vi kun haft et rigtig godt samarbejde med vores Account Manager
Noel Jacobsen
Warehouse Manager, Danoffice IT

Genialt online system til booking af vikarer – nemt, overskueligt og effektivt. Temply er meget hjælpsomme og følger løbende op på samarbejdet
Jeppe Knutz
Head of Logistics, Helsam

Vores kunder

Vi hjælper allerede nogle af de største virksomheder i Danmark med at finde ekstra hænder til deres lagre, terminaler og varehuse.

Vikartyper

Vi kan levere indenfor alle faggrupper, hvor du mangler ekstra hænder. Hvis du ikke ser den faggruppe du søger, kan du altid kontakte os og høre dine mulighedder
Lagerarbejdere
Kom igang
Truckfører
Kom igang
Pakkeriarbejdere
Kom igang
Containertømmere
Kom igang
Produktionsarbejdere
Kom igang
Kvalitets kontrol
Kom igang
Kom i gang

Kontakt os

Frederik Hedelund

Kundechef
Telefon: +45 70258741
Temply is your solution when you need the best temps. We use technology to create meaningful relationships and a good work ethic. You control who to hire for your specific job while we take care of the paperwork and ensure proper terms. Easy, simple and digital!

Contact

Member of